Tko smo i čime se bavimo?

Tomo Art Studio
Zavirite u Galeriju
O Nama

Tko smo zapravo mi?

…a mi smo Vam profesionalni studio za crtanje karikatura po narudžbi.

Ukoliko želite Vama blisku osobu razveseliti originalnim i personaliziranim poklonom, karikatura bi mogla biti idealno rješenje za Vas jer možemo nacrtati gotovo sve što poželite na formatima papira od A4 pa sve do B1, kombiniranom tehnikom markera i akvarela, u boji ili crno bijelo.

Bitno nam je da nam pošaljete na mail sliku osobe koju treba crtati i opišete bilo koju situaciju koja Vam padne na pamet da nacrtamo…i to je nama dovoljno. Najprije crtamo skicu olovkom koju Vam šaljemo na autorizaciju/korekciju, a nakon toga vrlo brzo završavamo karikaturu i šaljemo Vam poštom. Karikaturu plaćate pouzećem poštaru, zajedno s poštarinom.

Nemamo univerzalni cjenik jer cijena karikature ovisi o broju osoba, kompleksnosti kompozicije koju treba nacrtati i o broju narudžbi u trenutku davanja ponude (tj. trenutnoj gužvi s narudžbama). Zato je najbolje da nam se obratite direktno s upitom, gdje ćete navesti i željeni rok dostave, na temelju kojega ćemo Vam odmah dati ponudu.

Ah da…još jedna vrlo važna napomena… sve naše karikature su rukom crtane i šaljemo Vam uvijek original a to znači da nema digitalne obrade fotografija, fotoshop obrade i sličnih “fake” intervencija.

Crtamo rukom

Svaka karikatura je personalizirana i crtana je rukom bez digitalne obrade.
Naši klijenti dobivaju jedinstven crtež, karikaturu ili sliku koji prezentira osobu ili događaj na način koji klijent želi. Zato nam je važno čuti Vašu priču i Vaš doživljaj kako bi karikatura, crtež ili slika bila odraz trenutka za pamćenje.

Crtež, Slika ili Karikatura?

Ponekad nismo sigurni što želimo…
Mi se trudimo dati Vam što više informacija kako bi se odlučili za idealan dar sebi ili drugome.
Kombiniranom tehnikom markera i akvarela možemo zabilježiti sve događaje koje Vam stvaraju zadovoljstvo bolo da se radi o mnoštvu boja ili jednostavna i elegantna “crno-bijela “.

“Jako smo zadovoljni karikaturom (dar za kolegu iz kluba) koju nam je izradio Tomo Art Studio. ”

Zadovoljan klijent

“Preporučam Tomo Art Studio. Naručivanje je jednostavno. Cijena prihvatljiva. A karikatura je premašila naša očekivanja. Hvala .”
Zadovoljan klijent

Javite nam se

Pošaljite nam upit ili Zatražite neobvezujuću ponudu.